Tietoa Meistä

Olemme kahden sijoitustoimintaa aloittelevan henkilön tiimi.  Haluamme jakaa kokemuksiamme sijoittamisen aloittamisesta, ja osoittaa esimerkkien kautta, miten erilaisilla tavoilla asiaa voidaan lähestyä. Samalla jaamme tietoa erilaisista mahdollisuuksia, joita sijoittamiseen ja säästämiseen on nykyisin tarjolla. Haluamme korostaa, ettemme ole sijoittamisen ammattilaisia, vaan rakennamme tätä sivustoa puhtaasti omasta kiinnostuksesta.

Alustojen esittelyä

Esittelemme sinulle erilaisia, sijoitukseen liittyviä yrityksiä ja alustoja. Kerromme palveluista ja mahdollisuuksista, joita nämä alustat sinulle tarjoavat.

Artikkeleita

Kirjoitamme juttuja sijoittamiseen liittyen. Käsittelemme meitä kiinnostavia aiheita sekä yleisesti pinnalla olevia asioita sijoittamiseen liittyen.

Omakohtaisia kokemuksia

Kuten sanottu, emme ole alan asiantuntijoita, mutta opettelemme lisää jatkuvasti. Kerromme sivustolla myös omista kokemuksistamme.

Kumppanuusmarkkinointia

Näet sivustolla erilaisten alustojen linkkejä. Kun siirryt alustalle linkin kautta ja teet mahdollisia sijoituksia tai avaat tilejä, meille voidaan maksaa siitä pieni korvaus. Tämä ei kuitenkaan näy saamiesi palveluiden hinnoissa mitenkään.

Teemme monenlaista

Sivuston taustalla toimii yritys nimeltä Traffiikki Oy. Tuotamme myös muita kumppanuussivustoja, jotka käsittelevät eri aiheita. Tällaisia sivustoja ovat esimerkiksi Luottoluotto.fi (lainat ja kaikki rahaan liittyvä), Parhaatvaatekaupat.fi (pukeutuminen, trendit, netin vaatekaupat) sekä VertaileVPN.fi (VPN-yhteyksien vertailu). Viimeisin julkaisemamme saitti on parhaattreenit.fi.

Meillä on usean vuoden kokemus kumppanuusmarkkinoinnista. Koulutustaustasta löytyy kansainvälistä markkinointia, oikeustieteitä sekä sähköistä liiketoimintaa.