Nordnet

Nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa kuukausisäästäminen rahastoihin. Kun kokeilet Nordnetin uutta palvelua ja aktivoit kuukausisäästösopimuksen, voit voittaa rahastolahjakortin.

Miten homma toimii?

Idea on yksinkertainen. Avaa ensin tilisi Nordnetille. Kun olet kirjautuneena sisään tilillesi, siirry alasivulle Kuukausisäästösopimus. Täällä klikkaat vain sivun keskellä näkemääsi painiketta, jossa lukee ”Apua rahastojen valintaan”.

Palvelussa sinulle esitetään muutamia kysymyksiä. Vastaa niihin ja aktivoi oma kuukausisäästösopimuksesi. Voit tietenkin päättää itse sijoitettavan summan, rahastot sekä säästöjen toistuvuuden.

Kaikki, jotka toimivat yllä kuvatulla taalla, ovat mukana arvonnassa, jossa viisi onnellista voittaa itselleen 100 euron arvoisen rahastolahjakortin. Mikäli onni osuu kohdallesi, saat valita itse 100 eurolla yhtä rahastoa, joka sisältyy kuukausisäästösopimukseesi.

Nordnet kampanjat

Mitä etuja rahastokuukausisäästämisessä Nordnetilla on?

Merkintä- ja lunastuspalkkiot ovat täällä 0 euroa. Säilytyksestä et myöskään maksa mitään erikseen. Hallintointipalkkiot ovat väliltä 0,15 – 3,50 %. Mukaan säästämisen riemuun pääset jo 15 eurolla kuukaudessa, mutta kannattaa huomioida, että yllä esiteltyyn arvontaan pääset osallistumaan vain 50 euron vähemmäissummalla. Kun olet Nordnetin asiakas, saat valittua rahastoja yhteensä yli 60 kotimaiselta ja ulkomaiselta toimijalta. Palvelu on erinomainen aloittelijalle monella tavalla, eikä vähiten siksi, että Nordnet auttaa jokaista aloittelijaa oman rahastosalkun luomisessa.

Miten aloittaa rahastokuukausisäästäminen Nordnetilla?

Säästämisen aloittaminen Nordnetilla on todella helppoa. Pääset hienosti alkuun jo 15 eurolla kuukaudessa. Voit valita palvelusta itse, minä päivänä kuukaudesta on säästöpäivä. Kannattaa kuitenkin tässä ottaa huomioon se, että rahastotoimeksiantojen toteutuminen ottaa yleensä kahdesta seitsemään pankkipäivää. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, etteivät rahasto-osuudet näy aina heti säästöpäivän aikana omassa salkussasi.

Muistettavaa

Rahastosäästämiseen ja sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Historiallinen kehitys ei myöskään suoraan kerro tulevista tuotoista, ja rahoitusvälineille on tavallista se, että niiden arvo saattaa nousta tai laskea. Tämä merkitsee kannaltasi sitä, ettet välttämättä saa sijoitettuja rahoja takaisin. Onkin tärkeää perehtyä ensin rahastoesitteeseen sekä avaintietoesitteeseen. Näitä saat rahastoyhtiöiltä sekä nordnet.fi-sivustolta.